ترفند

چگونه برنج سوشی درست کنیم؟

چگونه برنج سوشی درست کنیم؟

سوشی یکی از غذاهای معروف ژاپنی است که با برنج خاص سوشی و ترکیب سبزیجات، ماهی، چندین خوراک دریایی به صورت خام، تخم مرغ و در برخی وارد میوه درست می شود. در ایران نیز این غذا طرفدارانی دارد و بسیاری از افراد برای پخت سوشی از برنج ایرانی استفاده می کنند. در این مطلب به آموزش طرز تهیه رنج سوشی می پردازیم.

مواد لازم برای طبخ برنج سوشی

مواد اصلی پخت سوشی، برنج است و بهترین رقم برنج ایرانی برای این غذا استفاده از برنج هاشمی می باشد.

  • برنج سفید دانه کوتاه : دو پیمانه
  • سرکه سوشی: یک چهارم پیمانه

نکته: بهتر است در سرکه مقداری نمک و ادویه اضافه شود.
مواد مورد نیاز داخل سوشی

  • کنسرو تن ماهی: یک قوطی
  • سس مایونز: 1.5 قاشق غذاخوری
  • سس قرمز تند سیردار (به دلخواه): یک و نیم قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: دو عدد
  • روغن کنجد: یک قاشق چای خوری
  • جلبک دریایی: به میزان لازم
  • حصیر چوبی کوچک: یک عدد

طرز تهیه برنج سوشی
برای تهیه برنج سوشی می توان هم از برنج گرد و ریز (برنج ژاپنی) و هم از برنج ایرانی دانه ریز استفاده کرد. قبل از طبخ برنج باید برنج را در آب سرد ریخت و با دست آن را هم زد و سپس آب آن را گرفت این کار باید دو تا سه مرتبه انجام داد تا آب برنج صاف و شفاف شود. در مرحله بعد باید برنج را به مدت 30 دقیقه داخل آبکش نگه داشت تا آب آن گرفته شود.

در مرحله دوم از طرز تهیه برنج سوشی باید برنج بدون نمک و روغن و فقط با آب پخته شده تا شفته شود و حالت چسبندگی داشته باشد. در مرحله بعد به برنج داغ یک چهارم پیمانه حاوی سرکه و نمک و ادویه را اضافه کرده و آن‌ها را مخلوط می کنیم و منتظر می مانیم تا دمای برنج به دمای محیط برسد. در گام چهارم سایر مواد یعنی تن ماهی، سس قرمز تند، سس مایونز، پیازچه و روغن کنجد را با هم ترکیب می‌کنیم.
روی حصیر چوبی یک پلاستیک یا سلفون کشیده و جلبک دریایی را قرار می دهیم (می توان بدون جلبک دریایی برنج را روی سلفون پخش کرد) بعد از پخش برنج روی پلاستیک باید ترکیب تن ماهی و دیگر مواد را به صورت رول و باریک روی برنج قرار داد و با حصیر آن را رول کرده و برش بدهید.

نکات تکمیلی طرز تهیه برنج سوشی

  • می توان برای مواد داخل برنج سوشی از ماهی سالمون دودی نیم پز شده، هویج نیم پز، خیار، فلفل دلمه‌ای رنگی و پنیر خامه‌ای نیز استفاده کرد.
  • اگر بخواهید روی سوشی سفید باشد می توان برنج را روی جلبک پهن کرده و جلبک را برگردانید و روی طرف دیگر جلبک ترکیب سبزیجات را بگذارید و رول کنید.
  • برای آماده سازی مواد اولیه و ترکیب داخل رول سوشی برنج حدود 40 دقیقه زمان لازم است.
  • بهترین رقم برنج ایرانی برای پخت برنج سوشی استفاده از برنج هاشمی است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *